Тисячі львів’ян та гостей міста відсвяткували «Великдень в Гаю»

1–10 травня 2016 року

Тисячі львів’ян та гостей міста відсвяткували «Великдень в Гаю» 2017-10-05T17:56:48+00:00

Подія

На вихідних у Музеї народної архітектури та побуту «Шевченківський гай» відсвяткували «Великдень в Гаю». Під час великодніх фестин водили гаївки, проводили майстер-класи та забави, також відбулась низка концертів. Окрім цього, був вже традиційним розіграш хлібопічок для найкращих господинь від ТМ «Львівські дріжджі». Такий незабутній «Великдень в Гаю» відбувся завдяки генеральному партнеру свята – «Компанії Ензим». Захід відвідали кілька тисяч львів’ян та гостей міста.

Великдень – особливе свято для компанії, адже дріжджі – невід’ємний інгредієнт великодньої паски та іншої святкової випічки.

«Нам дуже приємно, що своїм продуктом можемо долучитися до створення великоднього символу – паски, адже паска – це символ життя. «Великдень в Гаю» вже стало традиційним святом, його відвідують цілими сім’ями. Найважливішою є великодня атмосфера, саме тут у гаю можна поринути у казковий світ гаївок, відвідати традиційні майстер-класи, а для найкращих господинь ми приготували хлібопічки», – розповів Назарій Марко, керівник відділу маркетингу ПрАТ «Компанія Ензим».

Уже традиційно розіграш хлібопічок став родзинкою святкування у «Шевченківському гаю». Такі подарунки вручала ТМ «Львівські дріжджі» найкращим господиням за найсмачніші паски. Виграти хлібопічки господиням допомагали їхні чоловіки. Для цього їм довелося зі заплющеними очима на смак визначати паску коханої. Першим вгадав паску своєї дружини Віталій Олійник.

«Ми дуже сподівались на перемогу. На галявині всім нам смакувала паска, а чоловік з’їв її найбільше. Тому я надіялась, що він все ж вгадає нашу паску, та й пішла зареєструватись на конкурс, – розповідає переможниця конкурсу Катерина Олійник.Ми готуємо традиційну паску за рецептом прабабусі. Мама залишила мені цей рецепт, де все детально описано. Безперечно використовуємо для паски «Львівські дріжджі», бо вони справжні та свіжі, ми в них впевнені».

Підтримка святкових програм у «Шевченківському гаю» стала доброю традицією для компанії та ТМ «Львівські дріжджі».

«Компанія Ензим» не стоїть осторонь соціальних заходів, які відбуваються у Львові. Ми підтримуємо «Шевченківський Гай», ми фінансуємо свята, які тут відбуваються, а саме: «Різдво в Гаю», «Свято Хліба» та звісно «Великдень в Гаю», – зазначив Назарій Марко, керівник відділу маркетингу ПрАТ «Компанія Ензим».

Завантажити текст

Фотогалерея

Завантажити фотогалерею

Цитата

«Компанія Ензим» не стоїть осторонь соціальних заходів, які відбуваються у Львові. Ми підтримуємо «Шевченківський Гай», ми фінансуємо свята, які тут відбуваються, а саме: «Різдво в Гаю», «Свято Хліба» та звісно «Великдень в Гаю». Нам дуже приємно, що своїм продуктом можемо долучитися до створення великоднього символу – паски, адже паска – це символ життя. «Великдень в Гаю» вже стало традиційним святом, його відвідують цілими сім’ями. Найважливішою є великодня атмосфера, саме тут у гаю можна поринути у казковий світ гаївок, відвідати традиційні майстер-класи, а для найкращих господинь ми приготували хлібопічки»
Назарій Марко, керівник відділу маркетингу ПрАТ «Компанія Ензим»
Назар Марко
Катерина Олійник
«Ми дуже сподівались на перемогу. На галявині у Шевченківському гаю нам всім смакувала паска, а чоловік з’їв її найбільше. Тому я надіялась, що він все ж вгадає нашу паску. Ми готуємо традиційну паску за рецептом прабабусі. Мама залишила мені цей рецепт, де все детально описано. Безперечно використовуємо для паски «Львівські дріжджі», бо вони справжні та свіжі, ми в них впевнені»
Катерина Олійник, переможниця розіграшу хлібопічок від ТМ «Львівські дріжджі»